Başkan Aşgın, iki buçuk yılını iş insanlarına anlattı

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı çalışmaları Ticaret ve Sanayi Odası’nda iş insanlarına anlattı.

info@karadenizekonomi.com / 19.10.2021

Başkan Aşgın, iki buçuk yılını iş insanlarına anlattı

 

Ticaret ve Sanayi Odası Fuar ve Sergi Kompleksi’nde Çorum TSO meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya programa Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Belediye Başkan Yardımcıları, İsmail Yağbat, Lemzi Çöplü, Alper Zahir, Zübeyir Tuncel, iş insanları, TSO ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı. TSO Meclisi olarak Belediye Başkanı Aşgın’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden TSO Başkanı Başaranhıncal, belediyenin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade etti. Başkan Dr. Aşgın da toplantıda iş insanlarını iki buçuk yıla sığdırdıkları yatırım ve projeler hakkında bilgilendirdi. Mali durum, altyapı, tamamlanan projeler, devam eden yatırımlar, şeffaflık ve gönül belediyeciliği alanında yaptıkları çalışmaları TSO üyelerine anlatan Aşgın, hizmetlerin artarak devam edeceğini” ifade etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar