Gezmiş Holding 41 yaşında

Gezmiş Holding’in 41. yaşını kutlamanın gururunu duyduklarını söyleyen Gezmiş Holding Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Aykut Gezmiş, bölge ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

info@karadenizekonomi.com / 7.06.2022

Gezmiş Holding 41 yaşında

1981 yılında kurulan ve Giresun'un en köklü şirketlerinden biri olma ünvanını yıllardır gururla taşıyan Gezmiş Holding bugün 41. yaşını kutluyor.

Gezmiş Holding’in 41. yaşı dolayısıyla açıklama yapan Aykut Gezmiş, “Başarılarla geçen 41 yılımızda; fabrikalar, okullar, çeşitli alt yapı inşaatları ve 5 bini aşkın konut yapımı ile bölge ekonomisine katkı, yüzlerce kişiye istihdam sağladık. Ana iş kolumuz inşaat sektörü olmakla birlikte, 2017 yılından itibaren eğitim sektörüne de yatırımlar yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Yıllarca vergi rekortmenleri sıralamasında hep üst sıralarda yer aldık. 41 yıllık gurur dolu mazimizde, ticari etik dışına hiç çıkmadık, çok şükür ki tek bir ödemelerimizi bir gün dahi geciktirmedik” dedi.

İnovasyona, istikrara ve bilgiye önem verdiklerini vurgulayan Gezmiş, “Gençlerimize yatırım yaptık. Hem 41 yıllık ulu bir çınarın bilgeliğine, hem de yepyeni bir fidanın dinamizmine aynı anda sahip olma iddiasında olduk. Ticari hayatımıza 41 yıl hiç ara vermeksizin devam edebilmemizin sebebi bize duyulan güvendir” dedi.

Gezmiş Holding olarak başarının yolunun; adil yönetim ve mutlu çalışanlardan geçtiğine inandıklarını da sözlerine ekleyen Gezmiş, “Şehrin en fazla istihdam sağlayan kuruluşlarından biri olarak; fikirlerin dinlendiği, başarıların ödüllendirildiği huzurlu çalışma ortamları yaratıyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarımızın kendilerini değerli hissetmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Hızlı karar alabilen, yenilikçi ve dinamik yapımızla memleketimize fayda sağlayan yatırımlara imzalar atıyoruz. Güçlü sermaye yapımızla aslında dünyanın her yerinde iş yapma imkanımız varken, biz yatırımlarımızı memleketimize yapmayı tercih ettik, görev bildik. İnanıyoruz ki herkes aynı hassasiyette olsa bütün ekonomik sorunlarımız çözülür” dedi.

Gezmiş sözlerini, “Biz işini severek yapan ve birbirine bağlı büyük bir aileyiz. Geleceğe umutla bakıyor ve bizi en iyiye taşıyan aile kültürümüzü her zaman koruyoruz. Bu vesileyle bize 41 yıldır güvenen tüm dostlarımıza teşekkür eder, Gezmiş Holding Ailesinin 41. Yaşını kutlarım” diyerek sonlandırdı.

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar