Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde ek mesai uygulanacak!
Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi, Ekim ayı boyunca Kulak Burun Boğaz (KBB) hastalıkları branşında ek mesai uygulamasına geçileceğini duyurdu.
info@karadenizekonomi.com / 28.09.2024

Hastane yetkililerinden yapılan açıklamada, vatandaşların bu hizmetten yararlanabilmesi için belirlenen gün ve saatlerde muayene olabileceği belirtildi.
Ek mesai uygulamasından faydalanmak isteyen vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı'nın Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden veya 182 numaralı çağrı merkezinden randevu alarak muayene olabilecekler.
Hastane yetkilileri, tüm vatandaşların belirtilen tarihlerde ve saatlerde randevularını alarak KBB muayeneleri için ek mesai uygulamasından yararlanabileceğini ifade etti.
Çok Okunanlar

Giresun Üniversitesi Öğretim Üyeleri Derneği: 'Fiskobirlik Arazisinin İmara Açılmasına Şiddetle Karşıyız'

Ordu Esnaf Odaları Birliği Başkanına 'Onur' Belgesi

Çorum-Samsun arası hızlı tren hattı yolda

Ordu-Giresun Havalimanı'nda ulaşımda sis engeli sürüyor

Ordu'ya 80.7 Milyon TL'lik dev yatırım; Tarımdan ulaşıma 4 proje hayat geçiyor!

Başkan Tepe’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Fındık İhracatçıları KFMİB’nin 2024 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında Buluştu