Giresun'a, 3. OSB kurulması için atağa geçildi

Giresun 3. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti belirlendi. Giresun Valisi Enver Ünlü başkanlığında oluşturulan Müteşebbis Heyeti Yönetim Kurulu, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakımelikoğlu, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır ve Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş’tan; Denetleme Kurulu ise Güce Belediye Başkanı Aytekin Boduroğlu ile Doğankent Belediye Başkanı Rüşan Özden’den oluştu.

info@karadenizekonomi.com / 1.07.2022

Giresun'a, 3. OSB kurulması için atağa geçildi

Giresun’a 3. OSB kurulmasının öncülüğünü yapan Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Giresun 3. Organize Sanayi Bölgesi’nin Giresun’un kuzeyinde yer alan, Espiye, Yağlıdere, Güce, Tirebolu ve Doğankent ilçelerine önemli katkı sunacağını kaydetti. Başkan Karadere, Tirebolu ile Espiye ilçeleri arasında yer alan 630 dönüm arazi üzerine kurulacak olan OSB’nin bölgenin iş istihdamı ve ekonomisini ayağa kaldıracağını ifade etti.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar