Tarım Bakanı Yumaklı İle görüştü açıklama yaptı TMO fındık satışı yapmayacak söylentilere itibar etmeyin

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temur, “ Son günlerde kamuoyunda dillendirilen ‘Toprak Mahsulleri Ofisi fındık satacak’ şeklindeki söylemler kesinlikle gerçek dışıdır.

info@karadenizekonomi.com / 19.10.2023

Tarım Bakanı Yumaklı İle görüştü açıklama yaptı TMO fındık satışı yapmayacak söylentilere itibar etmeyin

AK Parti Giresun heyeti Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret ederek, önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Bakan Yumaklı ziyaretine AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas, Ali Temür, İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ve ilçe başkanları katıldı. Ziyareti değerlendiren Milletvekili Ali Temür, milyonlarca fındık üreticisini korumak için devlet adına fındıkta müdahil alım yapan Toprak Mahsulleri Ofisi’nin fındık satmasının söz konusu olmadığını söyledi.

TMO ASLA FINDIK SATIŞI YAMAYACAK

Milletvekili Temür, “Fındık piyasasında yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Son günlerde kamuoyunda dillendirilen ‘Toprak Mahsulleri Ofisi fındık satacak’ şeklindeki söylemler kesinlikle gerçek dışıdır. Konuyla ilgili Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı ile Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürümüz Ahmet Güldal’ın da katılımlarıyla bir toplantı yaptık. Bu toplantıda Toprak Mahsulleri Ofisi’nin kesinlikle fındık satışı yapmayacağının altı çizildi. Üreticilerimizden ricamız bu tür asılsız söylemlere kesinlikle itibar etmemeleridir” dedi. 
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar