ESNAF ZAM KUYRUĞUNDA !

Elektrik zamları karşısında çaresiz kalan esnaf zam için kuyruğa girdi. GESOB Başkanı Ali Kara, zam talebinde bulunan esnaflar için komisyon kuracaklarını, buradaki çalışma sonunda telafi edici düzenleme yapabileceklerini söyledi

info@karadenizekonomi.com / 4.02.2022

ESNAF ZAM KUYRUĞUNDA !

ESNAF ZAM KUYRUĞUNDA !

Elektrik fiyatlarına yapılan zam sonrası esnaflar önceki gün elektrik faturalarını yakmıştı. Kira giderinden fazla elektrik faturası gelen esnaflar ürünlere zam yapılması için harekete geçtiler. Çok sayıdaki esnaf kuruluşu elektrik fiyatları yüzünden dükkân kiralarını bile ödeyemeyecek duruma geldiklerini belirterek zam için esnaf odasına başvurmaya başladılar.

HER KESİMDEN ESNAF ZAM İÇİN BAŞVURUYOR

Giresun’da başta dolmuşçular olmak üzere fırıncılar, lokantacılar, kahveciler pastaneciler ve kasaplar zam için esnaf odasına başvuru hazırlığına giriştiler.

Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Kara, elektrik faturalarını ödeyemeyen çok sayıdaki iş yerinin kapısına kilit vurmaya başladığını söyledi. Kara, kendilerine zam için başvuran esnaflara maliyetlerine etki eden gerekçeleri hazırlayarak gelin dediğini söyledi. Kara, kurulacak olan komisyonlarda esnafların başvurularının değerlendirileceğini ve telafi edici düzenleme yapılabileceğini söyledi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar