“Fındığın Başkenti” markasını Özkaya Gıda kullanacak

Giresun TSO’ya ait olan ve Türk Marka ve Patent Kurumu tarafından tescil edilen “Fındığın Başkenti” markasını kullanma yetkisi, imzalanan lisans sözleşmesi ile Özkaya Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne verildi.

info@karadenizekonomi.com / 28.08.2020

“Fındığın Başkenti” markasını Özkaya Gıda kullanacak

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na ait olan ve Türk Marka ve Patent Kurumu tarafından tescil edilen “Fındığın Başkenti” markasını kullanma yetkisi, imzalanan lisans sözleşmesi ile Özkaya Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne verildi.

‘’Fındığın marka değerinin ortaya çıkarılacak’’

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Fındığın Başkenti markasını tescil ettirerek Giresun’un önemli değeri olan fındığın marka değerinin ortaya çıkarılması adına çok önemli bir hizmet gerçekleştirdiğini belirten Özkaya Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin sahibi Halis Özkaya, öncü olan Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’na teşekkür etti.

‘’ Markayı üyelerimizin kullanımına açıyoruz’’

Fındığın Başkenti markasının çok değerli olduğunu, bu markanın Giresun kalite fındıktan Giresun’da üretilen ürünlerde kullanılacak olmasının ayrıca büyük önem taşıdığını belirten Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, ‘’Fındığın Başkenti markasını bütün üyelerimizin kullanımına açıyoruz. İsteyen her üyemize odamıza başvurmaları halinde Fındığın Başkenti markasının kullanım yetkisini vereceğiz’’ diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar