Anlamlı imza günü

Yazar Nazan Alkan, Çeşmeönü-Cihangir adlı kitabını Süreyya Çocuk Sarayı bahçesinde çocuklar için imzaladı. Kitabın gelirinin bir kısmı yardıma muhtaç bir çocuğa bağışlanacak.

info@karadenizekonomi.com / 29.10.2022

Anlamlı imza günü

Süreyya Çocuk Sarayı bahçesinde düzenlenen imza töreninde Nazan Alkan, Çeşmeönü-Cihangir adlı kitabını bu kez çocuklar için imzaladı.

İmza gününe Süreyya Çocuk Sarayı’ndaki eski ve yeni öğrencilerin velileri ile oluşturulan farkındalığa destek olmak isteyenler de katıldı.

“Gelirin bir kısmı bağış yapılacak”

İmza gününü değerlendiren Süreyya Çocuk Sarayı Kurucusu ve Genel Müdürü Süreyya Nil Furtun, şunları söyledi; “Süreyya Çocuk Sarayı’nda Nazan Alkan’ın imza gününde buluştuk. Bu imza gününün amacı, Süreyya Çocuk Sarayı’ndaki çocukların kendi adlarına ilk defa imzalı kitaplarının olmasıydı. Bu kitap, bütün çocuklara ithaf edilen bir kitap. İlk sayfasında tüm dünya çocuklarına ithaf edildiği de belirtiliyor. Süreyya Çocuk Sarayı olarak Nazan hanıma bir davette bulundum. O da kırmadı. Çünkü çocuk gönüllüsü ve çocukları çok seven bir insan. Zaten hep de gönüllü işler yapan birisidir. Nazan hanımın isteği kitaptan elde edilecek gelirin bir kısmının bir çocuğa ya da yere destek olunmasıydı. Elde edilen gelirin bir kısmını ihtiyacı olan bir çocuğumuza destekte bulunacağız. Bu işi yine bir çocuk için yapmış olacağız. Böyle bir amaç doğrultusunda güzel bir günde buluştuk. Burada asıl amacımız farkındalık da oluşturmak. Çünkü çocukların kitap okuma alışkanlığı edinmesini sağlamak istiyoruz. Bunu da çocuğa gönül veren birinin elinden imzalı kitap alarak yapmak daha önemliydi. Nazan hanım ile tanışsın da istedim. Güzel bir birliktelik ve etkinlik oldu.”

Yazar Nazan Alkan’ın imza gününe veliler büyük ilgi gösterirken, ilk kez adlarına imzalı kitapları alan çocukların mutluluğuna diyecek yoktu.

Çocuklar, zaman zaman kitap satılan reyonun başına geçerek, ‘kitap almak isteyenler buraya’ diye bağırırken, veliler de sıraya girip çocukları adına kitapları aldılar ve çocuklar kitapları yazar Nazan Alkan’a imzalattı.

Çay ve ikramların da olduğu imza gününde çocuklar doyasıya eğlenirken, veliler de hoşça vakit geçirdiler.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar