ATM Fuarında Çambaşı rüzgarı esti!

9-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Orta Doğu’nun en büyük seyahat ve turizm fuarı olan Arabian Travel Market (ATM)’de Çambaşı Doğa Tesisleri standı büyük ilgi gördü. 62 ülkeden 1300 civarındaki firmanın katılım sağladığı fuara, Türkiye’den 10 katılımcı firma iştirak etti.

info@karadenizekonomi.com / 6.06.2022

ATM Fuarında Çambaşı rüzgarı esti!

 

Orta Doğu’nun en büyük seyahat ve turizm fuarı olan Arabian Travel Market’te bu yıl Türkiye rüzgârı esti. En fazla ilgi gören stantların başında Çambaşı Doğa Tesisleri Kayak Merkezi’nin geldiğini ifade eden Magic Grup Yönetim Kurulu Başkanı Alkan Bayraktar, Çambaşı’nın dört mevsim Yeni Nesil Turizmin adresi olması için, doğru yerde, doğru tanıtımın yapılmasının önemine vurgu yaparak bu tarz fuar ve organizasyonlarda yer almaya devam edeceklerini belirtti.

 

“Çambaşı’nın tanıtılması adına önemli bir fuardı”

Alkan Bayraktar; “Fuar bizim için çok verimliydi. Çambaşı Türkiye’nin en iyi kar kalitesine sahip yaylası. Biz Çambaşı Doğa Tesisleri olarak yılın 6 ayı kar yağan Çambaşı’nda, hizmette, etkinlikte ve spor aktivitelerinde sınır tanımıyoruz. Diğer 6 ayda da yaz etkinliklerimizle misafirlerimizi ağırlıyoruz. Gelen herkesin hayran kaldığı, Çambaşı’ndan dönerken ‘Kalbimi Bıraktım’ diye nitelendirdiği eşsiz bir tesisiz. Mükemmel bir coğrafyadayız. Ordu'nun ve Çambaşı’nın tanıtılması adına önemli bir fuardı. Türkiye’nin en büyük iki tur firmasıyla irtibattayız” açıklamalarında bulundu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar