Başkan Güler’den Kabataş’a yeni dönemde doğal gaz müjdesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Kabataş ilçesinde coşkuyla karşılandı. Yoğun kalabalık ve meşaleler ile karşılanan Başkan Güler, ilçe halkı bağrına bastı.

info@karadenizekonomi.com / 2.02.2024

Başkan Güler’den Kabataş’a yeni dönemde doğal gaz müjdesi

Cumhur İttifakı adayı Başkan Güler’in bugünkü adresi Kabataş ilçesi oldu. İlçe girişinde meşaleler ve çiçeklerle karşılanan Başkan Güler’e vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

   “KABATAŞ’A DOĞALGAZ’IN GELMESİ İÇİN ÇALIŞMA YAPIYORUZ”

    İlk olarak Kabataş Mahalle Muhtarlarıyla sabah çorbasında buluşan Başkan Güler, yeni dönemde Kabataş ilçesine doğalgazın gelmesi için özel çalışma içerisinde olduğunu söyledi.

Başkan Güler, “Ordu’ya ve Karadeniz’e doğalgazı getiren biri olarak Kabataş ilçemize yeni dönemde doğalgaz’ın getirilmesi noktasında özel görüşmeler yapıyorum. Normal şartlarda bu uzaklık ve az nüfus nedeniyle böyle bir çalışma yapılmıyor ama ben kendi kişisel ilişkilerimi kullanıp ilçemize doğalgazın gelmesi noktasında tüm çabalarımızı ortaya koyup doğalgaz konforunu sizlere yaşatmak istiyoruz” dedi.

“GELECEK DÖNEM ÇALIŞMALARI İKİYE KATLAYACAĞIZ”

Başkanı Güler, konuşmasında da şu bilgilere yer verdi:

“Büyükşehir Belediyesi olarak geride bıraktığımız 5 yıllık süre içinde Kabataş ilçemizde 52 km’lik yol ağında beton ve asfalt çalışmasına imza attık. Bu rakamı yeni dönemde ikiye katlayacağız. Diğer yandan ilçemizde OSKİ marifeti ile 49 km’lik içme suyu hattı ile 5 km’lik kanalizasyon çalışmasını tamamlayarak milletimizin hizmetine sunduk. Bunlar yeterli mi değil. Yeni dönemde Kabataş ilçemizin hem ekonomik hem de sosyal alanda daha da geliştirmek adına çalışmalar yapacağız. Daha önce belde olan ancak kapanan mahallelerimizde yol, kaldırım, içme suyu aydınlatma ve sosyal alanda gelişmeleri için özel çalışmalara imza atacağız. Şunun altının özellikle çizmek istiyorum. Geride bıraktığımız 5 yıllık sürede, bizim yaptıklarımız aslında yapacaklarımızın fazlasıyla teminatıdır.”

   Kabataş Muhtarlar Derneği ziyareti sonrası muhtarlarla ikili görüşme de gerçekleştiren Başkan Güler, daha sonra esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar