Başkan Karlıbel: "Çambaşı Wyndham Garden Oteli, Ordu'nun Turizm Değerini Yükseltiyor"

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Karlıbel, ilimizin Turizm Kurulu Başkanı ve yönetim heyeti ile işletmecilerinden oluşan bir heyetle birlikte Çambaşı Wyndham Garden Oteli’ni ziyaret etti.

info@karadenizekonomi.com / 8.06.2024

Başkan Karlıbel:

Ziyaret sırasında Çambaşı Wyndham Garden Oteli Yönetim Kurulu Başkanı Cem Şenocak, Yönetim Kurulu Üyesi Celalettin Alptekin, yönetim kurulu üyeleri, genel müdür ve yardımcıları tarafından karşılanan heyet, otelde yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirildi.

Otel gezisi esnasında, otelin sunduğu hizmetler, turizm potansiyeli ve bölgeye kattığı değerler hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Başkan Levent Karlıbel, otelin Ordu’nun turizmine büyük katkı sağladığını belirterek, “Çambaşı Wyndham Garden Oteli, sunduğu kaliteli hizmetler ve modern yapısıyla bölgenin turizm potansiyelini artırmakta ve Ordu'yu uluslararası platformda tanıtmaktadır. Bu tür yatırımların devam etmesi, Ordu’nun turizm alanında daha da gelişmesini sağlayacaktır” dedi.

Çambaşı Wyndham Garden Oteli Yönetim Kurulu Başkanı Cem Şenocak ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, otelin hedefleri ve geleceğe yönelik planları hakkında bilgi verdi. Şenocak, “Otelimiz, misafirlerimize en iyi hizmeti sunmak ve bölgenin turizm değerini artırmak için sürekli olarak kendini yenilemekte ve geliştirmektedir. Ordu turizmine katkıda bulunmak bizim için büyük bir gurur kaynağıdır” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, heyetin otelin çeşitli alanlarını gezmesi ve yapılan bilgilendirmelerin ardından sona erdi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar