Bedreddin Şimşek, Bankacılık Kariyerinin Ardından Yeni Bir Yola Çıkıyor!

Ordu'nun tanınmış simalarından Bedreddin Şimşek, uzun yıllar süren bankacılık kariyerinden emekli olduktan sonra, hayatına yeni bir yön verdi.

info@karadenizekonomi.com / 13.11.2023

Bedreddin Şimşek, Bankacılık Kariyerinin Ardından Yeni Bir Yola Çıkıyor!


Orta Doğu Teknik Üniversitesi mezunu olan Şimşek, yüksek lisans derecesine sahip olmanın yanı sıra aynı zamanda bir kitap yazarı. Bu kitaplar, yabancı dil ve bankacılık konularında geniş bir kitleye hitap etmekte. Bankacılık kariyeri boyunca genellikle güncel gelişmeleri takip eden ve ekonomi üzerine birçok makale kaleme alan Şimşek, aynı zamanda özel televizyon ve ekonomi kanallarında düzenli olarak ekonomi yorumları yaparak finans dünyasına değerli katkılarda bulunmuştur.

Emekli olduktan sonra ise, Ordu'nun güzelliklerini terk etmek istemeyen Şimşek, yakın bir arkadaşının teklifiyle kuyumculuk sektörüne adım atmaya karar verdi. Uzun yıllar bankacılık sektöründe birçok farklı görevde bulunan Şimşek, özellikle kuyumculuk sektörüne olan ilgisiyle tanınıyor.

Özel Taleplere Odaklanacak

Kuyumculuk sektöründe birçok oyuncunun bulunduğu bir ortamda fark yaratmak isteyen Şimşek, özel taleplere odaklanma stratejisini benimsemiş durumda. Müşterilerine sadece kitleye hitap etmekle kalmayacak, aynı zamanda bireyin özel istek ve beklentilerine de cevap verebilecek ürünler sunmayı amaçlıyor.

Ordu'ya Ekonomik Katkı

Bedreddin Şimşek, yaptığı açıklamada, bu yeni girişimin sadece kişisel bir hedef değil, aynı zamanda Ordu'ya ekonomik bir katkı sağlamayı amaçladığını belirtti. Kuyumculuk sektöründeki yenilikçi yaklaşımları ve uluslararası pazarlarda edindiği deneyimle, şehre ekonomik anlamda bir değer kazandırmayı hedefliyor.

 

Asel Gürsoy

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar