Çambaşı Doğa Tesisleri, Yılbaşı Gecesine Bomba Gibi Hazır ! Canlı Müzik, DJ Parti ve Havai Fişek Gösterisi!

Kış turizminde gözde merkez Çambaşı Doğa Tesisleri, sezon öncesi iddialı hazırlıklarını tamamladı.

info@karadenizekonomi.com / 11.12.2023

Çambaşı Doğa Tesisleri, Yılbaşı Gecesine Bomba Gibi Hazır ! Canlı Müzik, DJ Parti ve Havai Fişek Gösterisi!

Çambaşı Doğa Tesisleri'nin işletme sahibi Seyit Alkan Bayraktar, "Hazırlıklarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Yenilenen kar motoru turlarımız, çocuk oyun alanlarımız, kızak ve snow tube pistimiz, 100 metrelik yürüyen bandımız ve zepline hattımız ile hizmet vermeye hazırız. 34 otel odamızı revizyondan geçirdik ve müşterilerimize daha iyi hizmet vermek adına hazırladık. Bungalovlarımız da revizyondan geçti ve sezona hazırlandı. Hem otel odalarımızda hem de bungalovlarımızda jakuzili lüks alternatifler sunmak üzere hazırlıklarımız tamamlandı. Bu seneki en büyük projemiz doğalgaz hattının tesisi idi ve bu proje de tamamlandı ve tesisimizin gaz ihtiyacı tamamen çözüme ulaştı." dedi.

 

Türkiye'nin En Büyük Kayak Gruplarını Ağırladık, Yeni Sezonda da Keyifli Bir Kış Bekliyoruz!

 

Bayraktar, "2023 yılında Türkiye’deki en büyük kayak gruplarını ağırladık, bu sezon da bu gruplardan erken kayıtları aldık ve kendilerini tekrar ağırlayacağız. Bu sene erken gelen kar yağışı ile sevindik ve kayak severlerin sıra dışı tesisimizde 21 km uzunluğunda toplam 11 adet pistimizde keyifle kayak yapacakları bol karlı bir sezon bekliyoruz." şeklinde beklentilerini paylaştı.Fiyatlar konusunda bilgi veren Bayraktar, "Çoğu kayak tesisine göre yüksek kalitede hizmet vermekteyiz ve aynı zamanda bütçeye uygun tesisler arasında olmaya özen göstermekteyiz. Fiyatlarımızda hiçbir zaman ciddi bir artış yapmıyoruz ve daha ekonomik alternatifler sunuyoruz. Özellikle erken rezervasyon indirimimiz yoğun ilgi görüyor. Fiyatlarımızda geçen yıla göre çok ufak bir yüzde artısı yaptık." ifadelerini kullandı.

 

Bayraktar, yılbaşı gecesi için şunları söyledi: "Her yılbaşı olduğu gibi bu yılbaşı da misafirlerimiz için sürpriz etkinlerimiz var. 2 gece canlı müziğimiz, yılbaşı gecesi açık havada DJ partimiz ve havai fişek gösterimiz olacak. Yılbaşı çekilişimiz ve sürprizlerimiz olacak. Misafirlerimize doğa içinde unutmayacakları farklı bir yılbaşı gecesi yaşatmak için gereken ortamı sağlayacağız."

 

Yaren kaya

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar