Çambaşı Wyndham Garden Otel Açılıyor, Personel Alımları Başladı

Çambaşı Yaylası’nda faaliyete geçecek olan Wyndham Garden Otel, personel alımlarına başladı. Ordu İş Kur üzerinden gerçekleşen başvurularla ilgili detaylar açıklandı.

info@karadenizekonomi.com / 18.01.2024

Çambaşı Wyndham Garden Otel Açılıyor, Personel Alımları Başladı

Ordu İş Kur tarafından yapılan açıklamaya göre, Çambaşı Kayak Merkezi’nde hizmete girecek olan 5 yıldızlı otel için çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapılacak. Güvenlik görevlisi, teknik servis elemanı, kat görevlisi, bellboy, ön büro elemanı, resepsiyon şefi, servis komisi, servis elemanı, bulaşıkçı, aşçı yardımcısı ve aşçı pozisyonları için başvurular kabul edilecek.

Başvuruların 22 Ocak Pazartesi günü saat 14.00’te İşkur Ordu İl Müdürlüğü’nde alınacağı belirtildi. Wyndham Garden Çambaşı oteli, Çambaşı Yatırım Anonim Şirketi tarafından işletilecek olup, 80 odası, sauna, hamam ve konferans salonları gibi olanaklarıyla hizmet verecek. Otelin kısa sürede faaliyete geçmesi planlanıyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar