Fatsa Çevre Yolu’nun da yatırım programına alındığının kesinleşmesini bekliyoruz! Ya baba ağaç çok bizde otopark yok otopark!

Ordu Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ORDUSİAD) Başkanı Burhan Çakmak, Millet Bahçesinde büyük bir otopark olması gerektiğini, tepeden inme projelerin şehrin sorununu çözmeyeceğini belirtti.

info@karadenizekonomi.com / 25.10.2023

Fatsa Çevre Yolu’nun da yatırım programına alındığının kesinleşmesini bekliyoruz! Ya baba ağaç çok bizde otopark yok otopark!

ORDUSİAD Başkanı Çakmak şu açıklamayı yaptı: “Otopark işi bizim rüyalarımıza girmeye başladı. Bu Ordu’da trafik hakikaten kötü… Ankara'daki TOKİ idaresi buradaki Millet Bahçesinin projesini yapıyor adamlar bize hiç bakmıyor ne istiyorsunuz demiyor. Ben ağaç dikeceğim onun için alanınızı daraltıyorum diyor.  Ya baba ağaç çok bizde o kadar çok ağaç var ki Boztepe hep ağaç. Biz üst yapıda ne yapacağınıza çok karışmıyoruz yapın tabii de birinci önceliğimiz otoparktır.

 ORDU OLARAK DURUMUMUZ İYİ DEĞİL

Ordu basınında Millet Bahçesinde hep 2.000 araçlık olsun diye hep söyleniyor. Niye olmasın ki olsun. İki katlı bir otopark olsun, 500’erden 1000 olsun 750’şerden 1.500, 2000 olsun. Şöyle söyleyeyim eğer bunlar halledilmezse biz artık araçla sokağa çıkamayız. Ordu’da rahat rahat gidecek yerimiz olmaz. Ya yanımıza bir şoför alacağız bizi bir yere bırakırsak bırakacak ya da bu işleri unutacağız. Bizim mahallelerde yer kalmadı. Hakikaten durumumuz kötü.

  FATSA ÇEVRE YOLU BİR AN ÖNCE YAPILMALI

 Fatsa Çevre Yolunun da yatırım programına alındığının kesinleşmesini bekliyoruz. Çünkü bu konuda mayıs ayında sevinmiştik çünkü yapılacak denmişti ama ekim ayında üzüldük. Çünkü Ordu basını bu yolun yatırım programına alınmadığını yazdı. Bizde mi bir hata var basınımızda mı bir hata var bilemiyoruz ancak bu işin düzeltilmesini bekliyoruz. Bu yol sadece Ordu’nun Fatsa’nın değil bütün Karadeniz’in sorunudur. Fatsa Çevre Yolu’nun yapımına bir an önce başlanmalıdır.”

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar