Hilmi Güler’den yoğun tempo

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gölköy'e kamp kurdu. Önceki gün büyük bir mitinge imza atan Başkan Güler, bugün ise Büyükşehir olmadan önce belde olan nüfus bakımından yüksek 6 mahallede ziyaretler gerçekleştirdi.

info@karadenizekonomi.com / 26.02.2024

Hilmi Güler’den yoğun tempo

 

Vatandaşlarla toplantılar yapan Başkan Güler, "Geçtiğimiz dönem burada çok güzel çalışmalar yaptık. Şimdi de eksiklerimizi ve yapacaklarımızı tamamlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde mahallelerimizde ne yol ne su sorunu kalacak. Ordu’da ne varsa Gölköy’de olacak. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Çok büyük bir başarı ile 31 Mart akşamı müjdeler vereceğiz. 31 Mart'ta yine rekorlar kıracağız” ifadelerini kullandı.

Bir günde Damarlı, Güzelyurt, Aydoğan, Alanyurt, Ahmetli ve Direkli Mahallelerini  ziyaret eden Başkan Güler'e gittiği her mahallede vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu. Güler ayrıca Damarlı Mahallesinde kanaat önderi merhum Avni Serarslan Efendi Türbesi ziyaret etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar