Karlıbel “2. OSB’de hedefimize hızla ilerliyoruz”

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel başkanlığında Ordu'ya kazandırılacak 2. Organize Sanayi Bölgesi toplantısı gerçekleştirildi.

info@karadenizekonomi.com / 6.10.2023

Karlıbel “2. OSB’de hedefimize hızla ilerliyoruz”

Ordu TSO toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda 2. Organize Sanayi Bölgesinde yer alacak taleplerin toplanması, bakanlıklardan alınacak ücret tahsilinin hızlanması, projelerin kontrolü, bağlantı yolları, doğalgaz, elektrik ve enerji hatlarının çekilmesi konuları görüşüldü.

Toplantıdan sonra değerlendirmelerde bulunan Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel; “Gerçekten bu süre içerisinde çok yol aldık. Şu anda Organize Sanayinin iki ayrı bölümde faaliyet göstereceğini biliyoruz. Alt yapı proje ihalelerine çıktık. Bölgede kesim işleri tamamlandı. Şimdi ise taleplerin toplanması, bakanlıklardan alınacak ücret tahsilinin hızlanması, projelerin kontrolü, bağlantı yolları, doğalgaz, elektrik ve enerji hatlarının çekilmesi konularında bir araya gelerek görüştük. Hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. İnşallah Ordumuza hayırlı olur.” İfadelerini kullandı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar