Karlıbel " Bu bir politik hırsızlıktır"

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, seçim öncesi verilen yatırım vaadlerinin yeni Milli Eğitim Bakanı tarafından başka illere kaydırıldığını ve bunun bir politik hırsızlık olduğunu söyledi.

info@karadenizekonomi.com / 19.09.2023

Karlıbel

Başkan Karlıbel yapmış olduğu açıklamada; "Genel seçim öncesi Ordu halkına zamanın bakanı ve şimdiki vekilimiz Sayın Mahmut Özer tarafından 4 spor salonu, 4 öğretmenevi ve 2 özel eğitim kurumu sözü verildi. Bu vaadler bütçeye eklendi ve ülke ortalamasının üstünde bir oy alındı. Devlette devamlılık esastır ve devlet sözünü tutar. Biz verilen sözler tutulacak diye beklerken tüm bu yatırım vaadleri yeni Milli Eğitim Bakanı tarafından başka illere kaydırıldı. Bunun adı tek kelimeyle politik hırsızlıktır.

Bu şehir hırpalanıyor, örseleniyor ve hatta yok sayılıyor. Tüm kurumlarıyla değersizleştiriliyor ve hala susuyoruz. Şimdi bu politik hırsızlığı sonlandırmak, “yapılmayanların” nedenini sormak bu sözü veren siyasetin görevidir. Düzeltilmezse hesabını sormak da bizlerin ve Ordu halkının görevi olacağından şüpheniz olmasın." ifadelerine yer verdi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar