Lisanslı depo ya olacak ya olacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Lisanlı deponun Büyükşehir Belediyesi tarafından organize sanayi bölgesi için satın alınan arazide kurulacağını aktararak, “Bundan sonraki gündemiz de lisanslı depo olacak.” dedi.

info@karadenizekonomi.com / 13.10.2022

Lisanslı depo ya olacak ya olacak

Sadece fiyatını almakla fındığa sahip çıkılmadığını söyleyen Başkan Güler, bundan sonraki gündemlerinin lisanslı depo olduğuna dikkat çekti.

Lisanlı deponun Büyükşehir Belediyesi tarafından organize sanayi bölgesi için satın alınan arazide kurulacağını aktaran Başkan Güler, “Bundan sonraki gündemiz de lisanslı depo olacak. Bu depolara fındığınızı koyacaksınız 3 sene durabiliyor, ucuza elinizden çıkarmayacaksınız. Organize sanayi için 100 dönüm yer almıştık. Buranın içerisinde 20 dönümlük müstakil bir yer var, ya da 80 dönümlük kısma lisanslı depo kuracağız. Buradan da fındığın kontrolünü, piyasasını yapacağız. Fındığa sahip çıkmak budur. Sadece fiyatı almak ile bu iş olmuyor” şeklinde konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar