Ordu Ticaret Borsası'ndan yeni proje: ORDUTB Akademi Platformu

Ordu Ticaret Borsası, Yatırım Ortamının Desteklenmesi Teknik Destek Programı kapsamında hayata geçirdiği "ORDUTB Akademi" projesi ile dikkat çekiyor. DOKA'nın desteklediği bu önemli girişim, iş ve eğitim dünyasında yeni bir soluk getiriyor.

info@karadenizekonomi.com / 25.10.2023

Ordu Ticaret Borsası'ndan yeni proje: ORDUTB Akademi Platformu

Ordu Ticaret Borsası, iş dünyasına yatırım ortamını iyileştirme amacı güden teknik destek projelerine bir yenisini ekledi. "Yatırım Ortamının Desteklenmesi Teknik Destek Programı" kapsamında hazırlanan ve DOKA tarafından desteklenen "ORDUTB Akademi Platformu" projesi, özellikle Ordu Ticaret Borsası üyeleri, sanayi kuruluşları ve paydaşlar için hayati öneme sahip bir adım olarak öne çıkıyor.

Projenin temel hedefi, Ordu Ticaret Borsası üyeleri başta olmak üzere, sanayi kuruluşları ve paydaşlara yönelik, ihtiyaçlara özel eğitim ve danışmanlık hizmeti sunmak. "ORDUTB Akademi" adını taşıyan bu online web tabanlı kurumsal akademi, iş dünyasının nitelikli iş gücüne duyduğu ihtiyacı karşılamak ve bu alanda yetişmiş profesyonellerin sayısını artırmak amacıyla oluşturuldu.

Eğitimde Yeni Dönem: Online Akademi Yola Çıkıyor

Projede dikkat çeken bir diğer önemli özellik ise eğitimde online sisteme geçiş. Son yıllarda artan ara eleman ihtiyacı, teknik liselerin yeterli sayıda olmaması, pandeminin etkisiyle uzaktan çalışma sistemine olan geçiş, bu projenin gerekliliğini ortaya koyuyor. "ORDUTB Akademi" ile üyelere yönelik eğitimler ve online toplantılar bu platform üzerinden gerçekleştirilecek.

Projeden Beklenen Katkılar: İnovasyon ve Markalaşma

Projenin genel amacı, iş dünyasına daha planlı ve sistemli bir hizmet sunmak ve müşteri memnuniyeti, üyelerin rekabet ortamının iyileştirilmesi, ticaretin kolaylaştırılması gibi kriterlere pozitif etki yapmak. "ORDUTB Akademi", sadece bir eğitim merkezi olmanın ötesinde, firmaların hedeflerini destekleme amacını taşıyan bir yapıda olacak. Bu sayede kurumlar, markalaşma konusunda da güçlü bir destek alacak.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar