Ordu'da Önemli Toplantı: Şehrin Geleceği İçin Bir Araya Gelinerek Stratejiler Belirlendi

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde Ordu Valisi Muammer Erol başkanlığında düzenlenen önemli bir toplantıya, şehrin kalkınması ve gelişimi için kilit isimler katıldı. Toplantıda, Ordu'nun geleceğine yönelik stratejiler belirlendi.

info@karadenizekonomi.com / 29.04.2024

Ordu'da Önemli Toplantı:  Şehrin Geleceği İçin Bir Araya Gelinerek Stratejiler Belirlendi

Toplantıya, Ordu Valisi Muammer Erol'un yanı sıra AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş ve birçok yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Vali Muammer Erol, toplantının önemine vurgu yaparak, katılımcıların fikirlerinin değerli olduğunu belirtti ve geçmişteki başarısızlıkları geride bırakarak ortak hedeflere odaklanma çağrısında bulundu. "Hakikaten böyle bir toplantıyı yapmak büyük bir şans. Levent Bey'in öncülüğü ve gayretiyle belki 81 vilayet içerisinde ilk defa biz böyle bir toplantıyı düzenliyoruz." şeklinde konuştu.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel ise, şehrin kalkınması için birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekti. Karlıbel, "Doğduğumuz ve doyduğumuz bu kente borcumuz var" diyerek, şehrin ataletini kırmak için çaba harcamaları gerektiğini vurguladı.

 

Karlıbel, ayrıca, "Master Plan" adını verdikleri kapsamlı bir strateji belirleme çalışması başlattıklarını ve bu planın şehrin geleceği için temel bir kılavuz olacağını belirtti.

Toplantıda STK temsilcileri ve üyelerin sorunları ve talepleri de masaya yatırıldı. Ardından, AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan ve Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş değerlendirme konuşması gerçekleştirdi.

Toplantının sonunda, Ordu'nun taleplerinin ve stratejilerin yer aldığı bir sunum paylaşıldı.

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar