Ordulu Genç İş İnsanı Emrah Albayrak’tan Fındık Üreticilerine Çağrı: Kahverengi Kokarcaya Konsantre Olun!

Ordulu fındık ihracatçısı ve genç iş insanı Emrah Albayrak, fındık üreticilerine önemli bir çağrıda bulundu. Albayrak, üreticilerin siyasetle zaman kaybetmemeleri gerektiğini vurgulayarak, zarar veren kahverengi kokarcaya odaklanmaları gerektiğini ifade etti.

info@karadenizekonomi.com / 15.02.2024

Ordulu Genç İş İnsanı Emrah Albayrak’tan Fındık Üreticilerine Çağrı:  Kahverengi Kokarcaya Konsantre Olun!

Albayrak’ın yapmış olduğu açıklamada, mevsimsel tahminler ve magazinsel konular yerine, fındık bahçelerine zarar veren kahverengi kokarcaya odaklanılması gerektiğini belirtti. Özellikle kış aylarında yapılacak olan mücadelenin Ordu ve Giresun halkının ekonomik ve sosyolojik refahı için önemli olduğunu vurgulayan Albayrak, üreticilere don afetine karşı sigorta yaptırmalarını önerdi.


Albayrak, açıklamasında tarımsal kalkınmanın bilim, akıl ve emekle sağlanabileceğini dile getirerek, siyasi ve reyting beklentisi olan kişilere kulak asılmaması gerektiğini vurguladı. Üreticilere, bahçeleriyle ilgilenmeleri çağrısında bulunan Albayrak, bu sayede yüzlerinin güleceğini ifade etti.


Özellikle havaların uygun olduğu bu günlerde devlet, muhtarlar, ziraat odaları ve fındık işletmeleri ile iş birliği içerisinde hareket edilmesi gerektiğini belirten Albayrak, zararlı kokarca ile mücadelenin hızlandırılması gerektiğini dile getirdi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar