ORDUSİAD: Reformlara Odaklanma zamanı

Ordu Sanayici İş Adamları Derneği (ORDUSİAD) tarafından düzenlenen İl Geliştirme Toplantısı, Ordu’daki iş insanları ve dernek yöneticileri arasında gerçekleşti. ORDUSİAD’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıda derneğin faaliyetleri, iş insanlarının talepleri ve sektördeki sorunlar ele alındı.

info@karadenizekonomi.com / 15.04.2024

ORDUSİAD: Reformlara Odaklanma zamanı

 

Toplantıda konuşan ORDUSİAD Başkanı İdris Altunel, ve dernek üyeleri seçim sonrası çağrıda bulunarak ‘’reformlara odaklanma zamanı’’ dedi. İş dünyasının talepleri arasında, ekonomik istikrarın sağlanması, yatırımların teşvik edilmesi, bürokratik engellerin azaltılması ve piyasa koşullarının iyileştirilmesi gibi konular öne çıktı.

Altunel, yaptığı açıklamada, "İş dünyası olarak, seçim sonrası öncelikli beklentimiz, hükümetin ekonomik reformları hayata geçirmesi ve iş dünyasının önünü açacak adımları atmaktır. Ülke ekonomisinin güçlendirilmesi ve istikrarın sağlanması için acil önlemler alınması gerekmektedir. Bu kapsamda, vergi düzenlemelerinin gözden geçirilmesi, yatırımların teşvik edilmesi ve iş ortamının iyileştirilmesi için gerekli adımların atılmasını bekliyoruz" dedi.

Toplantıya katılan iş insanları ise, sektördeki sorunların çözümü için hükümetten destek talep etti. Özellikle, altyapı eksiklikleri, finansman sıkıntısı ve rekabet koşullarının iyileştirilmesi konularında çözüm önerileri sunuldu.

Murat Gürsoy

 

 

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar