OTSO’nun yeni hedefi; 104 konteyner!

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, konteyner kampanyasında 20 konteynerle başlayan proje, yoğun talep üzerine önce 52’ye, şimdi de 104’e çıkarıldı.

info@karadenizekonomi.com / 15.02.2023

OTSO’nun yeni hedefi; 104 konteyner!

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adil Levent Karlıbel’in yönetim ve meclis olarak depremzedelerin barınma ihtiyacına katkı sunmak amacıyla başlattığı konteyner kampanyası, kısa sürede Türkiye geneline örnek oldu. İhtiyaç ile birlikte ilginin de artması ile 20 konteyner hedefi önce 52’ye, ardından da 104’e yükseltildi.

Gölbaşı’na kurulacak

Ordu TSO Başkanı Adil Levent Karlıbel, Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine 52’şer konteynerden iki ayrı Ordu Köyü kuracaklarını açıkladı. “Bambaşkasın Ordu” başlığıyla sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ordu TSO Başkanı Adil Levent Karlıbel, “Odamız bu kampanyanın şemsiyesidir. Bizlere güvenen, güç veren, hedeflerimizi büyüten ve Ordu ülküsünde hayırlarda yarışan Tüm bağışçılarımıza binlerce teşekkürler” dedi.

Tesisleri ziyaret

Öte yandan Ordu TSO Başkanı Adil Levent Karlıbel, beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Köybaşı ile Trabzon’da 52 Ordu Köyü kampanyasına üretim yapan BEMAS prefabrik tesislerinde incelemelerde bulundu. Karlıbel, ziyaretle ilgili de; “52 konteynerden 20’si hazırlandı. Yeni siparişler verilerek hedef 104 konteyner oldu” paylaşımı yaptı.

Yaşam merkezi

Ordu TSO’nın yaptırdığı konteynerler içinde tuvalet ve mini bir mutfağı bulunuyor. İçine bağışlarla alınan yatak, nevresim takımları, halı ve battaniye de var. Konteynerlerden biri kreş, sağlık evi, mescit ve kütüphane olarak düzenlenecek.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar