TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri Yapıldı

TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu, 19 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirdiği İcra Komitesi Üyeliği seçimlerinde belirlenen yeni üyelerle güçleniyor.

info@karadenizekonomi.com / 19.10.2023

TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri Yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun vizyonuyla 2008 yılından beri oluşturulan İl Genç Girişimciler Kurulu, usul ve esaslara uygun olarak yapılan seçimle şekillendi.


İcra Komitesi Üyeliği seçimlerinde 2 asil ve 2 yedek üye belirlendi. Yiğit Gürsoy ve Tufan Samet Altuntaş asil üyeler olarak seçilirken, Okan Bindaş ve Beytullah Kaval yedek listede yer aldı. İcra Komitesi üyeleri tebrik edildi.


Seçim öncesinde bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Ziver Kahraman, genç, dinamik ve girişimci üyeleri ağırlamanın tarifsiz heyecan ve gurur içinde olduğunu belirtti. Kahraman, Genç Girişimciler Kurulu'nun 2008'de Hisarcıklıoğlu'nun liderliğinde oluşturulduğunu ve gençlerin ülke kalkınmasındaki önemine vurgu yaptı. Bugün yapılan İcra Komitesi Üye seçimlerinin Borsa, il ve ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu."

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar