Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan'dan Atemwood Palet Firmasına Ziyaret

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Atemwood Palet firmasına ziyarette bulundu.

info@karadenizekonomi.com / 9.02.2024

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan'dan Atemwood Palet Firmasına Ziyaret

Bölgemizde istihdam yaratan firmalarımız bizim için çok önemli bu firmalardan biride Emrah ve Emirhan kardeşlerin yönettiği Atemwood palet fabrikasi bölgemizin yükselen gurur duyduğunuz  Atemwood Palet fabrikası yatırımcının yanında olmaya devam edeceğiz diyen Ulubey belediye baskani İsa Türkcan, istihdama yönelik çalışmalarımız kapsamında destek verdiğimiz yatırımlardan biri olan Atem Palet Fabrikamızı İlçe Başkanımız Süleyman Özdemir, Gençlik Kolları Başkanımız Mahmut Şahin, Meclis Üyelerimiz ve teşkilatımız ile ziyaret edip, Emrah ve  Emirhan Emeksiz kardeşimizden bilgiler aldık, çalışan kardeşlerimize kolaylıklar diledik.

Türkcan, "Yeni yatırımlarla birlikte kapasite artırmaya hazırlanan Palet Fabrikamızda birçok emekçi kardeşimiz çalışıyor. İnsallah zamanla bu sayı daha da yukarılara çıkacak. Ulubey'imizde yatırım yapan ve yapmak isteyen tüm yatırımcıların yanıda olmaya devam edeceğiz dedi. Atemwood firmasi yönetim kurulu üyesi  Emirhan Emeksiz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yatırımcının yanında olan Ulubey belediye başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz yatırımlarımız bölgemize artarak devam edecek" dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar