YDKB Derneği Ordu Şubesi Genel Kurulu yapıldı

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği (Y.D.K.B.) Derneği Ordu Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurulda, yönetim kurulu, denetim kurulu ve genel merkez delegeleri belirlendi.

info@karadenizekonomi.com / 8.11.2023

YDKB Derneği Ordu Şubesi Genel Kurulu yapıldı

Seçimler sonucunda; yönetim kuruluna Engin Türkeli ( Güzelyalı Yapı Denetim ), Fatih Arslan ( Ar-Fen Yapı Denetim ), Mehtap Şensoy Çetin ( BAYTEK Yapı Denetim ), Mücahit Akdemir ( Çekül Teknik Yapı Denetim ), Bülent Yücetepe ( BS TEKNİK Yapı Denetim ) seçilmişlerdir. Yönetim kurulu yaptığı görev dağılımı sonucunda yönetim kurulu başkanlığına Engin Türkeli getirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Engin Türkeli yaptığı açıklamada; tüm üyelere teşekkür ederek; “ Görevde olduğum 2 yıllık süre içerisinde yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte Derneğimizin Ordu Şubesinin yeni kurulması münasebeti ile derneğimizin kamuoyunda aktif olarak tanıtılması, Yapı Denetim Sistemi hakkında kamuoyunun bilgilendirilmesi ve Yapı Denetim firmalarımızın görevlerini daha etkin olarak yapabilmeleri için kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları arasında gerekli istişareleri yapmak gibi çalışmaları gerçekleştireceğiz” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar