Atik Grup’tan  8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel Program

Ordu’nun en büyük fındık işleme tesislerinden biri olan Atik Grup Dost Fındık şirketi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeni ile özel bir gün organizasyonu gerçekleştirdi.

info@karadenizekonomi.com / 8.03.2022

Atik Grup’tan  8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel Program

Organizasyon Atik Grup Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Atik konuşması ile başladı. Sinan Atik konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Atik ailesi olarak, ülkemizin demokraside, büyümede ve sosyal kalkınmada hedeflerine ulaşması için toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasının en kritik konulardan birisi olduğuna inanıyoruz.

Kadın ve erkeğin hak ve özgürlüklerde, fırsatlara erişimde ve temsilde eşitliğinin esas olduğuna inanıyoruz. Kadınların eğitim, alışma hayatı ve yönetim kademeleri başta olmak üzere hayatın her alanına eşit katılımını sağlamamız gerekiyor. Kadına yönelik şiddeti ise sıfır tolerans anlayışıyla hayatımızdan tamamen  çıkarmak zorundayız. Bunun için toplumun tüm kesimlerinin harekete geçmesi gereklidir.

İstihdamın yanı sıra kız çocuklarının eğitiminin kadınların hem potansiyelini gerçekleştirmesinin hem de çalışma hayatına giden yolun anahtarı niteliğinde olduğunun farkındayız. Bu yüzden kız öğrencilerimiz için burs programları düzenliyor, bilimsel yarışmalara katılan proje gruplarına destekler veriyoruz.

Kadın personellerimiz odağında yaptığımız bu organizasyonda Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Özlem Çelik, Girişimci Demet Öztürk ve Ünye’nin gururu filenin sultanları Ünye Gücü Kadın Voleybol takımı yer alarak personellerimize gelecek hayatlarına ve çevrelerinde fikir oluşturması için sunumlar gerçekleştirdi.

Tüm kadın personellerimizin daha sonra ise tüm emekçi dünya kadınlarının ve siz değerli misafirlerin 8 Mart dünya emekçi kadınlar günü kutluyor, katılımlarınız için tekrar teşekkür ediyoruz.”

Davetlilere hediyelerini verdikten sonra organizasyon sona erdi.

 

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar