Deniz, Sanlı’ya kitabını hediye etti

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Danışmanı Tarkan Deniz, Türk Amerikan İş Adamları Derneği - Amerikan Ticaret Odası Türkiye (TABA - AmCham) Genel Başkanı Süleyman Ecevit Sanlı ile İstanbul'da "ABD İhracat ve Yatırım Zirvesi" kapsamında görüşmesi sırasında "Söz Uçar Yazı Kalır" adlı kitabını takdim etti.

info@karadenizekonomi.com / 17.09.2021

Deniz, Sanlı’ya kitabını hediye etti

Türkiye'de 1987 yılında Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulmuş "Kamu Yararına Hizmet" veren bir sivil toplum kuruluşu olan TABA AmCham olarak, CRC (Commercial Registration Certificate) belgesi için çalışmaya başladıklarını belirten Sanlı, çalışma hakkında şöyle bahsetti; Covid-19  pandemisinin neden olduğu küresel ekonomik krizde, Türkiye'nin dünya için alternatif bir tedarik merkezi olması için güvenilir tedarikçi olmanın yanısıra doğru ve kaliteli üretim stratejileri, sürdürülebilir ve yenilikçi bir bakış açısı gerekiyor. Firmalarımızın ABD pazarına açılması için, tüm bu kriterleri denetlediğimiz bir sertifika programını başlatacağız. TABA AmCham'a bağlı Yeminli Mali Müşavir ve Yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirleri tarafından yerinde yapılan denetimler ile ihracatçılarımızın ne denli güvenilir tedarikçiler olduğunu, firmalarımızın kapasitesini ve üretim gücünü, yıllık ihracat potansiyelini, aynı zamanda kazandığı ödülleri de belgelendirerek ABD'de 50 eyalette ve Dünya'da 117 ülkede 133 destinasyonda US Chamber'a bağlı AmCham'lerde tanıtma gayretinde bulunacağız. Türkiye'de güvenilir, kurumsal ve müşteri memnuniyeti sağlamış firmalara ABD Ticaret Odası'nın tüm destinasyonlarında tanınırlık bilinirlik sağlamış olacağız. Böylece İhracatçı firmalarımız da tanınmadıkları uzak coğrafyalarda güven ve ulaşılabilirlik konusunda avantaj sağlamış olacak." ifadelerini kullandı.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar