GÜLER; “KARADENİZ-AKDENİZ YOLU’NUN FARKINA VARALIM”

Ordu Genç İş İnsanları Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Güler, Ordu’nun konumu itibari ile birçok pazara yakın olduğunu ve gerçekleştirilen altyapı yatırımları ile bunun daha da kolay olduğunun altını çizdi.

info@karadenizekonomi.com / 14.07.2021

GÜLER; “KARADENİZ-AKDENİZ YOLU’NUN FARKINA VARALIM”

Son aşamaya gelen Karadeniz-Akdeniz Otoyolu’nun hizmete girmesiyle kentin gelişiminin daha fazla ivme kazanacağını vurgulayan Dr. M. Hilmi Güler, artık Afrika, Asya, Balkanlar, Avrupa, Rusya ve Ortadoğu pazarına yakınız ve sadece Samsun, Giresun, Sivas ve Tokat’ın komşusu değiliz. Akdeniz-Karadeniz yolu ile 6 saatte Akdeniz’e iniyoruz. Ancak Sivaslılar ve Kayserililer bunu konuşurken Ordu bunu konuşmuyor. Biz ufak bir şehir değiliz. O nedenle önce kafamızı değiştirmemiz lazım. Elimizde olanların değerini bilmemiz gerekir” diye konuştu.

Kentin geleceğinde yeni jenerasyonun rolü

Ordu Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Sadık Bora Çakmak da ziyarete ilişkin yaptığı konuşmada “Kendi jenerasyonumuz ile Ordu’da yapılamayan ya da başarılamayacak bir iş olmadığını düşünüyoruz. Yeter ki bizlere destek verilsin. Ordu’nun geleceğinin bu jenerasyon ile çok daha iyi olacağından şüphemiz yok” ifadelerini kullandı.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar