Hisarcıklıoğlu:‘’Ordu TOBB Mesleki ve Anadolu Lisesi bizim okulumuzdur’’

OTSO Başkanı Servet Şahin ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu arasında telefon görüşmesi gerçekleştirildi. Hisarcıklıoğlu, Ordu TOBB Mesleki ve Anadolu Lisesi için gerçekleşecek projelerde her türlü desteğin verileceği taahhüdünde bulundu. 

info@karadenizekonomi.com / 27.02.2021

Hisarcıklıoğlu:‘’Ordu TOBB Mesleki ve Anadolu Lisesi bizim okulumuzdur’’

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile telefonda bir görüşme gerçekleştirdi.

‘’Ordu TOBB Mesleki ve Anadolu Lisesi bizim okulumuzdur’’ diyen Hisarcıklıoğlu, okul için gerek donanım gerekse bakanlık nezdinde gerçekleşecek projeler için her türlü desteğin verileceği taahhüdünde bulundu. 

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası'nın 51 il ve 2 ilçe için uygulanan ilave 6 puanlık sigorta primi teşvikinin süresinin 31.12.2021 tarihine kadar uzatılmasına ilişkin talebi TOBB'a ileten ilk odalardan biri olduğunu aktaran Hisarcıklıoğlu, OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin'e bu çalışmaları ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar