Ordu Rotary Kulübü gıda yardımında bulundu

Ordu Rotary Kulübü her yıl geleneksel olarak üyelerinin katkıları ile dağıttığı Gıda Yardımı projesini gerçekleştirdi.

info@karadenizekonomi.com / 20.04.2021

Ordu Rotary Kulübü gıda yardımında bulundu

Ordu Rotary Kulüp üyelerinin katkılarıyla hazırlanan gıda paketleri Altınordu Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Uğur Özcan’ın aracılığı ile belirlenen ailelere 19 Nisan 2021 tarihinde evlerine gidilerek verildi.

‘’İbadet ve iyiliklerle geçireceğimiz Ramazan ayı biliyoruz ki hep beraber yaşandığında ve paylaşıldığında gerçek manasına ulaşıyor’’ diyerek açıklamada bulunan Ordu Rotary Kulübü dönem başkanı Rtn. Hakan Çolak, ‘’Ülkemizde ve dünyada her gün yemek ve geçim sıkıntısı yaşayan, açlıkla mücadele eden milyonlarca insan var. Ramazan ayı yardımların ihtiyaç sahipleri ile buluştuğu, yemeklerin paylaşıldığı ve sevincin çoğaldığı bir ay olarak yaşanılır. İbadet ve iyiliklerle geçireceğimiz Ramazan ayı biliyoruz ki hep beraber yaşandığında ve paylaşıldığında gerçek manasına ulaşıyor. Biz Ordu Rotary Kulübü olarak bu ramazan ayında ihtiyaç duyan ailelere gıda yardımında bulunmaktan dolayı mutlu olduk’’ şeklinde konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar