Ordu Rotary Kulübü’nden kan ve kök hücre bağışı

Ordu Rotary Kulübü Başkanı Çolak, “Kök hücre bağışı, vatandaşların yeteri kadar bilgi sahibi olmadığı konular arasında yer alıyor. Bu nedenle burada kök hücre ve kan bağışında bulunarak sağlık açısından bizim kadar şanslı olmayan birine umut olmak ve hayatına dokunmak amacıyla kampanyayı başlattık.” dedi.

info@karadenizekonomi.com / 4.11.2020

Ordu Rotary Kulübü’nden kan ve kök hücre bağışı

Ordu Rotary Kulübü başlattıkları sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Kulüp Başkanı Rtn. Hakan Çolak ve kulüp üyeleri, Ordu Köprübaşında bulunan Kızılay aracına, ihtiyaç sahibi tüm hastaların şifa bulması temennisiyle kan ve kök hücre bağışında bulundular.

Bağış sonrası açıklamalarda bulunan Çolak, “Rotary, dünyada iyi niyet ve barışın korunmasına inanan ve bu alanda hizmet veren bir sivil toplum kuruluşudur. Öncelikli Faaliyet Alanlarımız; Barış ve Anlaşmazlıkların Çözümü, Hastalıkların Önlenmesi, Temiz Su ve Hijyen, Temel Eğitim ve Okuryazarlık, Anne ve Çocuk Sağlığı, Ekonomik ve Toplumsal Kalkınma ve Çevrenin Korunmasıdır. Biz Ordu Rotary Kulübü olarak bu konularla ilgili problemleri tespit etmek ve gücümüz yettiğince çözüm üretmek adına projeler yapıyoruz.” dedi.

Kan ve kök hücre bağışına uygun şartlara sahip tüm vatandaşlara destek olma çağrısında bulunan Çolak, “Kök hücre bağışı, vatandaşların yeteri kadar bilgi sahibi olmadığı konular arasında yer alıyor. Bu nedenle burada kök hücre ve kan bağışında bulunarak sağlık açısından bizim kadar şanslı olmayan birine umut olmak ve hayatına dokunmak amacıyla kampanyayı başlattık. Tüm UR 2430 Bölge Rotary kulüpleri olarak kampanyamızı geleneksel hale getirmek ve ülkemizin kök hücre ve kan stoklarını desteklemek için çalışıyoruz.” dedi.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar