OTB Başkanı Kahraman’dan 30 Ağustos mesajı

Ordu Ticaret Borsası (OTB) Başkanı Ziver Kahraman 30 Ağustos mesajı yayımladı.

info@karadenizekonomi.com / 30.08.2021

OTB Başkanı Kahraman’dan 30 Ağustos mesajı

Kahraman, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; 30 Ağustos 1922 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki muzaffer ordumuzun kazandığı zaferin 99. Yıldönümünde gurur ve şerefle doluyuz. Anadolu’yu yurt edinen Türkler, tarihin her aşamasında bu topraklardan sökülüp atılmak ve esir edilmek istenmiştir. Bu bereketli topraklar; toprağına, bayrağına, milli ve manevi değerlerine sadık yurttaşlarıyla her daim ölümüne savunulmuş ve savunulacaktır. Vatan toprağı asla ve hiçbir zaman kaderine terk edilmemiştir ve edilmeyecektir. Türk milleti, milli refleksleri güçlü bir karaktere sahiptir!
30 Ağustos Zafer Bayramı, bu topraklarda gözü olanların gözünün çıkartıldığı, bu asil ve aziz milleti esir etmek isteyenlerin bileklerimize vurduğu zincirlerin paramparça edildiği onurlu, şerefli ve cesaret sembolü bir değerdir!  Bu münasebetle, bu vatan uğruna canını ortaya koyan ve bağımsızlığımızı, medeni dünyanın bir parçası olmamızı sağlayan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyorum.  30 Ağustos “söz konusu vatansa gerisi teferruattır” vecizinin ölümsüz kaynağıdır! Zafer Bayramınız Kutlu Olsun!” dedi.


 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar