Vali Sonel: “Ordu’nun sorunlarını birlikte çözeceğiz”

Ordu Valisi Tuncay Sonel Genel Yayın Yönetmenimiz Murat Gürsoy’un sorularını yanıtladı. Sonel; “Durmadan çalışıyoruz. Belirlediğimiz sorunları en kısa süre içinde çözmek için uğraş veriyoruz. Verdiğiniz destekler bizim için değerli. Ordu’nun sorunlarını birlikte çözeceğiz” dedi.

info@karadenizekonomi.com / 10.01.2022

Vali Sonel: “Ordu’nun sorunlarını birlikte çözeceğiz”

Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Düzenlenen toplantıda Genel Yayın Yönetmenimiz Murat Gürsoy, Ordu Valisi Tuncay Sonel ile görüşme gerçekleştirdi. Ordu’da çözüm bekleyen konularda Vali Sonel’den yardım beklediklerini ifade eden Murat Gürsoy özellikle Ordu Üniversitesi öğrencilerinin Yabancı Dil Sınavı (YDS) için başka illere gitmek zorunda kaldığını ve bu soruna çözüm beklediklerini söyledi. Ordu-Giresun Havalimanı’ndaki sefer eksikliği konusunda da çözüm beklediklerini söyleyen Gürsoy, yeni destinasyonlar ve sefer sayılarında artış için çözüm beklediklerini iletti.

Belirlenen konularda adımlar atılacağını söyleyen Vali Sonel, yeni yılla beraber bu sorunları çözmek için girişimlerde bulunacaklarını söyledi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar