Ünlü sanatçılar Çayeli'de sanatseverlerle buluşacak!

Rize'nin Çayeli ilçesi, 15 Ağustos'ta başlayacak etkinliklerle sanat dolu günler yaşamaya hazırlanıyor.

info@karadenizekonomi.com / 9.08.2023

Ünlü sanatçılar Çayeli'de sanatseverlerle buluşacak!

Fotoğraf sanatçısı ve oyuncu Barış Kerim Cesur, duayen fotoğrafçı İlyas Göçmen ve gazeteci-grafiker Gülşah Aşçıoğlu, Çayeli Belediyesi ve ÇAYDEF (Çayeli Dernekler Federasyonu) işbirliğiyle düzenlenen festival kapsamında ziyaretçileriyle buluşacak.

Sanat ve Söyleşi Dolu Program

17 Ağustos Perşembe günü, Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve Akşam Sanat Okulu'nda saat 19:00'da sanatseverlerle bir araya gelecek olan ünlü sanatçılar, keyifli söyleşiler gerçekleştirecek. Fotoğraf sanatının inceliklerinden oyunculuğa, gazetecilikten grafik tasarıma kadar geniş bir yelpazede deneyimlerini paylaşacaklar.

Sanatın İzleri Kitapta Buluşacak

18 Ağustos Cuma günü, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nü ziyaret edecek olan sanatçılardan İlyas Göçmen, kendi eserlerinden oluşan bir kitabını İl Müdürü Esra Alemdaroğlu'na imzalayarak takdim edecek.

Fotoğraf Sanatına Dair Çarpıcı Etkinlikler

19 Ağustos Cumartesi günü, Çayeli 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda gerçekleştirilecek "Çayelini Fotoğraflıyoruz" adlı foto safari etkinliği ile fotoğraf tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatılacak. Aynı meydanda akşam 20:30'da düzenlenecek uzun pozlama atölyeleri ise meraklılarına sanatın inceliklerini aktaracak.

Etkinliklere halkın yoğun ilgisi bekleniyor. Çayeli, sanatın büyülü dünyasıyla buluşmaya hazırlanıyor. Sanatseverler, ünlü sanatçıların deneyimlerinden yararlanma fırsatını kaçırmamak için etkinlikleri sabırsızlıkla bekliyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar