Samsun'da ısırgan otundan dondurma yapıldı

Doğadan toplanan ısırgan otları işlemden geçirilerek dondurma üretildi. Doğada insanların elini yakan ot, dondurmaya dönüştüğünde bu kez ferahlık veriyor.

info@karadenizekonomi.com / 6.06.2025

Samsun'da ısırgan otundan dondurma yapıldı

 

Dondurma çeşitleri arttı. Yine de ısırgan otundan dondurma yapıldığını duyanlar şaşırıyor. Olmasının imkansız gibi göründüğü ısırgan otundan üretilen dondurma ise Samsun'da ağızları tatlandırıyor. Atakum ilçesinde dondurma işletmecisi, tıbbi ve aromatik bitkiler arasında yer alan ısırgan otundan dondurma ve şekerleme üreterek satışa sundu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar