Samsun'da ısırgan otundan dondurma yapıldı
Doğadan toplanan ısırgan otları işlemden geçirilerek dondurma üretildi. Doğada insanların elini yakan ot, dondurmaya dönüştüğünde bu kez ferahlık veriyor.
info@karadenizekonomi.com / 6.06.2025
Dondurma çeşitleri arttı. Yine de ısırgan otundan dondurma yapıldığını duyanlar şaşırıyor. Olmasının imkansız gibi göründüğü ısırgan otundan üretilen dondurma ise Samsun'da ağızları tatlandırıyor. Atakum ilçesinde dondurma işletmecisi, tıbbi ve aromatik bitkiler arasında yer alan ısırgan otundan dondurma ve şekerleme üreterek satışa sundu.
Çok Okunanlar
Karadeniz’in Sanayi Ağırlığı Anadolu 500’e Yansıdı
“Bu Değerli Projenin Altyapısını Hazırlamalıyız”
ORKENT A.Ş., Ordu’da Elektrikli Hızlı Şarj Altyapısını Hizmete Aldı
Ulusoy Un, Un Sektöründeki Liderliğini Perçinledi
Durak Fındık CEO'su Kadir Durak: “Türkiye ilk kez bu ölçekte rekabet baskısıyla karşı karşıya”
Ek Vergi Sonrası Otomotivde Yeni Fiyat Dönemi
Türk Çay Sektörü 2025’i Zorlu Bir Yıl Olarak Geride Bıraktı
Fındık Fiyatları
Son Güncelleme : 2025-12-13 13:20
| Şehir | Levant |
|---|---|
| TMO | 200 TL |
| GİRESUN | 283,00 TL |
| ORDU | 283,50 TL |
| DÜZCE | 283,50 TL |



