Ömürsan Endüstriyel Samsun Gıda Fuarına Hazır

Endüstriyel Mutfak 23-28 Kasım 2021 tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak olan Gurme 2021 Fuarında da yerini alacak.

info@karadenizekonomi.com / 23.11.2021

Ömürsan Endüstriyel Samsun Gıda Fuarına Hazır

Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Sektöründe yaptığı çalışmalar ve projelerle daima takdir gören hizmet veren Ömürsan Endüstriyel Mutfak firması tecrübeli ve dinamik kadrosu ile faaliyetlerine devam ediyor.

Ömürsan Endüstriyel Mutfak Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tuslak 23-28 Kasım 2021 tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak olan Gurme 2021 Fuarına Samsun, Bafra ve Bölge halkını davet etti.

Firması ve Gurme Fuarı hakkında bir açıklama yapan Tuslak,’’Ömürsan Endüstriyel Mutfak olarak kurulduğumuz günden beri alanındaki en ileri teknolojiyi ekiplerimiz takip etmektedir. Hedefimiz olarak proje, imalat, montaj, satış sonrası hizmette her zaman var olduk ve var olmaya da devam edeceğiz. Ömürsan Komple Mutfak ve Soğutma konusunda hacmi ne olursa olsun her türlü işletmenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasiteye sahiptir. Bizler firma olarak topluma ve çevreye sürekli katma değer sağlamayı, Kalitede ve hizmette süreklilik temin etmeyi, müşteri beklentilerini maksimum seviyede karşılamayı hedefledik. Onun içinde yaptığımız işlerin güvencesi ile yapılan her türlü etkinliğe ve fuarlara başımız dik olarak katılıyoruz. Samsunlu, Bafralı ve bölge halkımızı 23-28 Kasım 2021 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Gurme 2021 Samsun Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarına davet ediyoruz, standımıza bekliyoruz’’ diyerek sözlerini tamamladı.(Bafra55)

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar