Doğanın Kucağında Unutulmaz Bir Yılbaşı Gala Gecesi!

Sinop'un gözde mekanlarından biri olan Bektaşağa Göleti Tatil Köyü, müşterilere unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaya devam ediyor. Genel Müdür Oğuzhan OKUMUŞ'un yönetiminde ki tesis, 12 ay boyunca kapılarını açık tutarak ziyaretçilere her mevsimde doğayla iç içe bir tatil fırsatı sunuyor.

info@karadenizekonomi.com / 25.12.2023

Doğanın Kucağında Unutulmaz Bir Yılbaşı Gala Gecesi!

 

Bektaşağa Göleti Tatil Köyü, Sinop şehir merkezine sadece 20 km uzaklıkta konumlanmış olup, Hamsilos'a 15 km, Akliman'a 10 km, Eski Cezaevi'ne 18 km ve Erfelek Tatlıca Şelaleleri'ne 20 km mesafede yer alıyor. Doğa ile iç içe tasarlanmış olan tesis, 42 adet standart otel odası, 10 adet bungalov oda, 3 adet 1+1 bungalov oda ve 6 adet otağ çadırı ile toplamda 61 odaya ev sahipliği yapıyor.

 

Tesis, 2018 yılından itibaren misafirlerine sadece konaklama hizmeti değil, aynı zamanda piknik alanı, cafe, açık hava sineması, restoran hizmeti, yürüyüş yolları, açık havuz ve bütün odalarda uydu yayını gibi birçok ücretsiz aktivite sunuyor. Özellikle kış turizminde de cazip bir destinasyon olan Bektaşağa Göleti Tatil Köyü, hafta sonları konaklama ve eğlence konseptinde misafirlerine benzersiz bir deneyim sunuyor. Doğa içindeki yürüyüş yolları, romantik anlar yaşatmanın yanı sıra muhteşem oksijenle dolu sağlık yürüyüşlerine olanak tanıyor.

 

Genel Müdür Oğuzhan OKUMUŞ, tesisin bu sezon itibarıyla çadır kamp alanları ve karavan kamp alanlarını hizmete açmayı planladıklarını belirtti. Ayrıca, haftanın 5 günü canlı müzik, 2 günü açık hava sineması ile zenginleşen sezon aktivitelerine, sezon dışında hafta sonları canlı müzik hizmeti de ekleniyor. Bununla birlikte otel, muhteşem bir yılbaşı galası ile 2024'e merhaba demeye hazırlanıyor, Otel Genel Müdürü Oğuzhan Okumuş, "Misafir memnuniyetini ön planda tutarak, konuklarımıza unutulmaz anlar yaşatmayı amaçlıyoruz. Bektaşağa Göleti Oteli olarak, doğanın ve huzurun tadını çıkarmak isteyen herkesi bekliyoruz," dedi.

 

Yaren kaya

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar