Arsin OSB Müdürü Erkut Çelebi’den TrabzonSİAD’a ziyaret

TrabzonSİAD tarafından düzenlenen “Cumartesi Sohbetleri” programına katılan Trabzon Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi dernek üyelerini Arsin OSB’nin işleyişi, projeleri ve yeni yatırımların planlanması hakkında bilgilendirdi.

info@karadenizekonomi.com / 10.10.2022

Arsin OSB Müdürü Erkut Çelebi’den TrabzonSİAD’a ziyaret

Güncel konularında konuşulduğu toplantıya TSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ve dernek üyeleri katıldı. Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Seçkin Kanca “Bugün şehrimizin bir çok üreticisinin ve ihracatçısının bulunduğu, şehrimizin istihdam ve üretiminde önemli bir bölgesi olan Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erkut beyi dernek ofisimizde ağırlıyoruz. Trabzonun genel ekonomik durumunu üretimini, istihdamını ve gelecek dönemlerde yapılması gerekenleri ayrıca şehrimizin güncel konularını konuşacağız. Sayın Başkana ziyaretleri için derneğimiz ve yönetim kurulumuz adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ise “TSİAD üyeleri ile şehrimizin ekonomisine üretimine ve istihdamına katkıda bulunan bir dernek. Yıllardır varlığıyla önemli bir güç. Üye profiline baktığımızda Trabzon ekonomisine yön veren bir çok ismi görebiliyoruz bu da TSİAD’ın gücünü ortaya koyuyor. Bu tür sohbet toplantılarının istişare açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. TSİAD üyelerini ve Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kanca’yı çalışmalarından ötürü tebrik ediyor başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Toplantının sonunda TSİAD Başkanı Seçkin Kanca tarafından Arsin OSB Başkanı Erkut Çelebi’ye ziyaretin anısına plaket takdim edildi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar