Kuvars Aktif Yaşam ve Spor Merkezi 3’üncü şubesini Trabzon’a açtı

Kuvars Aktif Yaşam ve Spor Merkezi 3’üncü şubesini Trabzon’da hizmete açtı.

info@karadenizekonomi.com / 21.03.2021

Kuvars Aktif Yaşam ve Spor Merkezi 3’üncü şubesini Trabzon’a açtı

Bayanlara özel yerel ve kendi markası ile sağlıklı beslenmeden doğru egzersize mental iyileşmeye yönelik spor, beslenme, egzersiz, meditasyon ve farkındalık kazandıran Kuvars pilates stüdyosu pandemi kapsamında yeni normallesmeye ayak uydurularak 20 mart 2021 itibari ile hizmete girdi. Açılışını 25.ve 26.donem milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek ve iş insanı Turgay Ömür ile birlikte gerçekleştirildi.

‘’Kadın gücüyle kadına iyi gelecek’’

İnsanların ruhen ve bedenen yorgunluk, bıkkınlık yaşadığı bu süreçte spor ve egzersiz ile doğru beslenme, aktif hayatı bünyelerinde barındırdıklarını belirten işletme sahibi ve marka kurucusu Sercan Özgen, ‘’Hizmete sunulan spor merkezimiz kadın gücüyle kadına iyi gelecek. Kendini zinde ve sağlıklı hisseden kadınların, huzurlu bir zihne formda, bir bedene ve sağlıklı bir bireye dönüşüp yaşam kalitelerini arttırarak dünyayı değiştirebilecek. Uzman eğitmen kadrosuyla pilates ve birçok branş egzersizini diyetisyenimiz desteği ile birlikte kilo kontrolü ve dengeli beslenmeyi bünyesinde barındıran stüdyo randevu ve HES koduyla üye kabul etmeye başladı’’ şeklinde konuştu.

Kayıt ve detay bilgileri için iletişim ve adres...

Adres;

Kuvars Pilates Stüdyosu TRABZON

Yalıncak mahallesi İstiklal Caddesi Erguvan Konakları 7/21(9a) Ortahisar / Trabzon

Telefon: 0 535 017 98 76

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar