Trabzon TSO projelerini AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'a sundu

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Yatırım Adası Endüstri Bölgesi başta olmak üzere TTSO'nun öncülük ettiği projeleri AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'a sunarak destek istedi.

info@karadenizekonomi.com / 11.12.2021

Trabzon TSO projelerini AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'a sundu

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un katılımıyla düzenlenen Sivil Toplum Kuruluşları ile Buluşma etkinliğinde TTSO yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yer alan Başkan Hacısalihoğlu, "Yatırım Adası Endüstri Bölgesi projesi Trabzon'u geleceğe taşıyacak çok önemli bir projedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın özellikle desteklediği ve önem verdiği bu projeyle ilgili 2022 programına bir ödenek tahsis edilmesini şehir olarak bekliyoruz. Tamamlandığında 28 bin kişilik istihdam ve yıllık 2.4 milyar dolarlık katma değer yaratması planlanan bu yatırıma desteklerinizi talep ediyoruz" dedi. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş da konunun takipçisi olacağını vurguladı.

PROJELERİN YER ALDIĞI DOSYAYI SUNDU

Başkan Hacısalihoğlu, Yatırım Adası Endüstri Bölgesi başta olmak üzere TTSO'nun öncülük ettiği Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi, Uzungöl Kış Turizmi Merkezi, Samsun - Sarp Otoyolu, Erzincan - Gümüşhane - Trabzon Demiryolu Hattı, Yeni Trabzon Havalimanı inşaatı projelerinin yer aldığı dosyayı da Kurtulmuş'a sundu ve desteğini istedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar