Zonguldak il-ilçe Ticaret ve Sanayi Odaları İstişare Toplantısı Yapıldı

Gerçekleştirilen toplantıda Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir tarafından bir sunum yapıldı. İlçe odalarının da görüşü alınarak hazırlanan sunumda, Zonguldak İl ve İlçelerinin ekonomisine ve sosyal yaşamına yönelik olarak yürütülmekte olan projelerin geçmişi, mevcut durumu, yapılmakta olanlar ve yapılması gerekenler anlatıldı. Her bir proje üzerinde detaylı olarak görüş alışverişinde bulunuldu.

info@karadenizekonomi.com / 6.09.2021

Zonguldak il-ilçe Ticaret ve Sanayi Odaları İstişare Toplantısı Yapıldı

Batı Karadeniz Projesi (BAKAP), Devrek-Gökçebey OSB’nin mevcut durumu, İPARD III Kapsamına Zonguldak ilinin de dahil edilmesi, Filyos Serbest Bölge arazilerinin yeniden fonksiyondandırılması, Çaydeğirmeni Sanayi alanları ile ilgili değerlendirme, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının Zonguldak Yatırımları ve Yerel Ekonomi ile ilişkileri, Rödevanslı Sahaların Güncel Durumu ve Değerlendirilmesi, Zonguldak Limanının Güncel Durumu ve Geleceğinin Değerlendirilmesi, Karadeniz Ereğli‘de ikinci bir Organize Sanayi Bölgesi kurulmasının değerlendirilmesi, Alaplı ilçesinde Fakülte açılmasının değerlendirilmesi, Alaplı Balıkçı Barınağı sorunları ve çözüm yolları görüşüldü.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, ‘İlimize ve bölgemize yönelik yapılmakta olan projeleri ve yapılmasını planladığımız faaliyetleri birlikte işaret istişare ettik. Çok faydalı bir toplantı oldu. Ortak akılla ve elbirliğiyle projelerimizi hayata geçiriyoruz. Katkı ve iş birlikleri için İlçe Oda Başkanlarımıza ve Milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar