Altın alma zamanı mı?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, katıldığı Youtube programında altın fiyatlarına dair değerlendirmede bulundu. Altın fiyatları için dikkat çeken yorumlarda bulunan İslam Memiş, altın yatırımcısı için yatırım tavsiyesinde bulunmadan “altın” niteliğinde uyarı ve tahminler yaptı.

info@karadenizekonomi.com / 1.08.2021

Altın alma zamanı mı?

Youtube kanalında Sami Altınkaya’nın altın piyasalarına dair sorularına cevap veren İslam Memiş, “Altın alma zamanı mı?” sorusuna gelişmeler ve teknik veriler üzerinden cevap verdi. Memiş, “Altın fiyatlarında yaşanan bu toparlanma isteğinin ben Ağustos ayı içinde devam edeceğini tahmin ediyorum. Teknik olarak 1,840- 1,860 1,880 dolar seviyelerine tekrar gündeme gelme olasılığı da çok kuvvetli görüyorum. Dünyada tekrar artan bir enflasyon riskine karşı enflasyonun olduğu yerde altın her zaman kraldır ve kendini konuşturur ve dolayısıyla da altının tekrar önümüzdeki aylarda yükselme potansiyelini ben şahsen kişisel öngörü ve tahminimi kuvvetli görüyorum.” dedi.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar