OBB Sporcusu Kayra'dan büyük başarı!

Milli judocu 15 yıl sonra Türkiye'ye bronz madalya kazandırdı.

info@karadenizekonomi.com / 28.09.2018

OBB Sporcusu Kayra'dan büyük başarı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sporcusu Kayra Sayit, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Büyükler Dünya Şampiyonası’nda 78 kilo kategorisinde bronz madalya kazanarak Türkiye’ye büyük gurur yaşattı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ KAYRA SAİT’İ TEBRİK ETTİ

Milli Judocuyu tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “15 yıl aradan sonra ülkemize bronz madalya kazandırarak bir kez daha göğsümüzün kabarmasına vesile olan Kayra kardeşimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

İKİNCİ BRONZ MADALYA KAYRA SAİT’TEN

Azerbaycan’ın Bakü şehrinde düzenlenen Büyükler Dünya Judo Şampiyonası ferdi karşılaşmalarının son gününde Türkiye’ye ikinci bronz madalyayı Kayra Sayit kazandırdı. Milli Judocu Kayra Sayit, Büyükler Dünya Şampiyonası kadınlar +78 Kg kategorisi üçüncülük müsabakasında Brezilyalı M.S. Altheman ile karşılaştı. Rakibine waza-ari puanıyla üstünlük sağlayan Kayra Sait bronz madalyanın sahibi oldu.


BAŞKAN TEKİNTAŞ, “HEDEFİMİZ İLİMİZİ VE ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK”

Başkan Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi Sporcusu Kayra Sait’in elde ettiği başarı ile Türkiye’nin gurur kaynağı olduğunu belirterek “Büyükşehir Belediye Sporcumuz Kayra Sayit kardeşimiz, Büyükler Dünya Judo Şampiyonası’nda gösterdiği başarılı mücadeleyle ülkemizin gurur kaynağı oldu. 15 yıl aradan sonra Judo branşında ülkemize bronz madalya kazandırarak bizlere büyük bir sevinç yaşattı. Büyükşehir Belediyesi Sporcularımızın yurt içinde ve yurt dışında elde ettiği başarılar göğsümüzü kabartıyor. Hedefimiz bundan sonraki süreçte de sporu ve sporcularımızı destekleyerek ilimizi ve ülkemizi tüm ulusal ve uluslararası müsabakalarda en iyi şekilde temsil etmek” şeklinde konuştu. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar