Vali Yavuz, OBB Başkanı Tekintaş'ı Ziyaret Etti!

​Vali Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Engin Tekintaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

info@karadenizekonomi.com / 27.09.2018

Vali Yavuz, OBB Başkanı Tekintaş'ı Ziyaret Etti!

AK Parti Ordu Milletvekili Dr.Şenel Yediyıldız ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Tekintaş’a ziyarette bulunan Vali Seddar Yavuz, hayırlı olsun ve başarı dileğinde bulundu.

Vali Seddar Yavuz ziyarette yaptığı açıklamada, “Öncelikle bu yeni görevinizin başta size ailenize ve Ordu'muza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Valilik olarak yapacağınız tüm hizmetlerde ve yatırımlarda sizleri destekleyeceğimizi, elimizden geleni yapacağımızı da burada ifade etmek istiyorum” dedi.

“Sizlerin vesilesiyle bu şehre hizmeti geçmiş, sizden önceki belediye başkanlarımıza da teşekkür ediyoruz” diyen Vali Yavuz, “Bu dönem, hayırlı hizmetlerin yapıldığı, başarılı bir çalışma dönemi olur inşallah. Tekrar hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

AK Parti Ordu Milletvekili Dr.Şenel Yediyıldız ise konuşmasında, ”Büyükşehir Belediye Başkanlığımızda bir şahsi değişiklik oldu. O münasebetle Engin Bey’i tebrik etmeye geldik. Hayırlı olsun diyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum. Asıl olan hizmettir. Hizmet geçmişte yapılmıştır. Bundan sonra da yapılacak ve devam edecektir. Geçmişte hizmeti olanlara, hizmet edeceklere hepsine şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş ise yaptığı konuşmada, “Bugün, sizleri Ordu Büyükşehir Belediyesinde ağırlamanın onurunu yaşıyoruz. İnanıyoruz ki, elbirliğiyle gerek Milletvekillerimiz, Sayın Valimiz, kamu görevlileri ve gerekirse biz yerel yönetim pek çok işi başarabiliriz. Başarmanın huzuruyla da halkımıza başlattığımız hizmet döneminin hesabını kolayca verebiliriz diye düşünüyorum. Bu vesileyle bir kez daha Sayın Valimize ve Sayın Milletvekilimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar