AssisTT, Rize'de 100 kişiye daha istihdam sağlayacak

Türk Telekom'un çağrı merkezi şirketi AssisTT, Rize Çağrı Merkezi'nde çalışmak üzere, 18-35 yaşları arasında, en az lise mezunu adaylara çağrı yapıyor.

info@karadenizekonomi.com / 18.06.2016

AssisTT, Rize'de 100 kişiye daha istihdam sağlayacak

17 Haziran sonuna kadar gerçekleştirilecek işe alımlar için adayların AssisTT'e şahsen başvuru yapması gerekiyor.

Türkiye genelinde 20 şehir ve 22 ayrı bölgede yaklaşık 10 bin çalışanıyla hizmet veren Türk Telekom'un çağrı merkezi iştiraki AssisTT, büyümesini sürdürüyor. Rize'de 2011 yılında açılan ve 410 kişiye istihdam sağlayan AssisTT Çağrı Merkezi, İŞKUR desteği ile düzenlenecek İşbaşı Eğitim Programı 

kapsamında 100 kişiye daha iş olanağı sunuyor.

ADAYLARDA ARANAN ÖZELLİKLER

Türk Telekom ve Türk Hava Yolları (THY) müşterilerine hizmet veren AssisTT Rize Çağrı Merkezi'ne müşteri temsilcisi pozisyonu için başvuracak adaylarda; 18-35 yaşları arasında ve en az lise mezunu olma şartı aranıyor. Adayların ayrıca; düzgün diksiyon, etkili iletişim ikna ve analiz yeteneği, vardiyalı çalışmaya uyum, hedef odaklılık, zaman yönetimi yetkinlikleri de değerlendiriliyor. Erkek adaylarda; askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olanların başvuruları kabul ediliyor.

BAŞVURULAR ASSİSTT RİZE ÇAĞRI MERKEZİ'NE ŞAHSEN YAPILACAK

AssisTT bünyesinde çalışmak isteyen adayların başvurularını şahsen, "Taşlıdere Mahallesi Sevgi Caddesi No: 6-Engindere" adresinde faaliyetlerini sürdüren AssisTT Rize Çağrı Merkezi'nden yapmaları gerekiyor.

Türkiye'nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden olan ve yenilikçi teknolojileri ile sektöre yön veren AssisTT, yatırımlarını büyük şehirlerin yanı sıra Anadolu'ya yönlendirerek gençlere iş olanağı sağlıyor. AssisTT, bölgedeki ekonomik hayatı canlandırarak, Türkiye ekonomisine de katkı sağlıyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar