GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANI FARUK ÇELİK HAFTA SONU TRABZON VE RİZE'DE

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik hafta sonu Karadeniz Bölgesi’ne gerçekleştireceği ziyarette Trabzon’da fındığı Rize’de ise çayı konuşacak.

info@karadenizekonomi.com / 24.02.2016

GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANI FARUK ÇELİK HAFTA SONU TRABZON VE RİZE'DE

Tarım politika ve uygulamalarının; bakanlık çalışanları ve tarım sektörü paydaşları arasında değerlendirilmesi amacıyla 7 ayrı bölgede düzenlenen bölgesel ortak akıl toplantılarının dördüncüsü Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in başkanlığında Trabzon’da gerçekleştirilecek.
Daha önce Şanlıurfa, Bursa ve Adana’da gerçekleştirilen bölgesel ortak akıl toplantılarının Karadeniz Bölgesi ayağını teşkil eden toplantı; Trabzon, Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu, Sinop, Çorum, Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Rize ve Artvin olmak üzere 

bölgedeki 16 ilin katılımıyla 26-27 Şubat 2016 tarihlerinde düzenlenecek .Bakan Çelik’in başkanlık edeceği toplantıların ilki, 26 Şubat 2016 Cuma günü Bakanlık merkez birimleri ve ilgili kuruluşların birim amirlerinin katılımıyla “Bakanlık Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirilecek.. Aynı gün öğleden sonra ise Bakanlık Merkez birimleri ve ilgili kuruluşlar, bölge müdürleri ve bakanlığımıza bağlı kurum ve kuruluşların müdürleriyle “Bölgesel Genişletilmiş Bakanlık Koordinasyon Toplantısı” yapılacak.
27 Şubat 2016 Cumartesi günü; bölge milletvekilleri, mülki idare amirleri, bakanlık merkez birimleri, ilgili kuruluşlar, bölge il müdürleri, kurum ve kuruluş müdürleri, üniversiteler, sektör temsilcileri ve üreticilerin katılımıyla “Karadeniz Bölgesi Ortak Akıl Toplantısı” gerçekleştirilecek.
Aynı gün öğleden sonra ise ilgili sektörün tüm paydaşlarının katılımıyla “Fındık Sektörü Değerlendirme Toplantısı” yapılacak.
Bakan Çelik, 28 Şubat tarihinde ise Rize’de gerçekleştirilecek olan “Çay Sektörü Değerlendirme Toplantısı”na katılacak.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar