Bafra'da 'ücretsiz' sağlık hizmeti!

Samsun'un Bafra İlçesi'nde evde bakım hizmeti Büyükşehir Belediyesi, Bafra Belediyesi ve İlçe Devlet Hastanesi işbirliği ile hayata geçiyor

info@karadenizekonomi.com / 25.04.2018

 Bafra'da 'ücretsiz' sağlık hizmeti!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Selim Yazıcı, hizmeti verecek şirketin büro yöneticisi Levent Meral ile birlikteBafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret etti. Toplantıda konu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ön görüşme mahiyetinde olan görüşmede çalışmanın ana hatları belirlendi.

MAHALLE TURLARI: Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İsmetpaşa, Fatih ve Kemalpaşa mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Şahin, “Her zaman hemşerilerimle beraberim. Mutlu ve hüzünlü günlerinde bir ve beraberiz" dedi.

HİZMETLER TAMAMEN ÜCRETSİZ
Belediye Başkanı Zihni Şahin yapılacak olan hizmet hakkında şu bilgileri verdi:

“Hizmet üçayak üzerine oturacak ve bu hizmet Samsun Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Bafra Belediyesi ve Bafra Devlet Hastanesi işbirliğinde yürütülecek. Ayrıca ihtiyaçlı ailelere Belediye Aşevi’nden yemek verilecek. Halkımıza yaşadıkları ortamda yani kendi doğal ortamlarında hizmet verilecek. Bu hizmetlerin tamamı ücretsiz olacak. Bazı aileler fiziki ortamlarını bırakıp huzurevi gibi bakım hizmeti verilen yerlere gitmek istemiyor. Dolayısıyla onları yaşadıkları ortamlardan koparmadan bu hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. İnsanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar