Bürokratlar ‘Giresun Buluşması’nda toplanacak

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından planlanan Giresun Buluşması etkinliği 29 Ocak 2020 tarihinde Ankara’da yer alan Latanya Otel’de gerçekleştirilecek.

info@karadenizekonomi.com / 22.01.2020

Bürokratlar ‘Giresun Buluşması’nda toplanacak

Ankara’da aktif görevde bulunan bürokratlarımız ile Giresun’un kalkınması sağlanabilecek katkılar ve faaliyetler hakkında geniş kapsamlı bir toplantı yapacağı diyen Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, ‘’29 Ocak 2020 Çarşamba günü  Latanya Otel’de saat 19:00’da gerçekleştirilecek toplantıya Giresun Valimiz, milletvekillerimiz, il-ilçe belediye başkanlarımız, siyasi parti il başkanlarımız ve sivil toplum örgütü temsilcilerimiz Giresun’dan katılacaklar. Bu etkinlik kapsamındaki amacımız, bürokratlarımız ile tanışmak, karşılıklı istişare etmek ve gelecek dönemlere yönelik yapılabilecek projeler hakkında değerlendirmede bulunmaktır.” diye konuştu.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar